Isoleren

Bij isolatiespuiten wordt gebruik gemaakt van polyurethaanschuim. Het biedt een totaaloplossing op het vlak van isolatie voor elke woning. Het is mogelijk om isolatie te gebruiken voor dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, bootisolatie en kruipruimte-isolatie.

Isolatie spuiten op begane grond vloeren kan snel en doeltreffend worden afgerond met behulp van polyurethaanschuim. Er wordt een mooie egale laag aangebracht die naadloos aansluit. Waar andere isolatiematerialen kunnen doorzakken of krimpen en daardoor niet perfect aansluiten, vormt isolatiespuiten met polyurethaanschuim een massief geheel.

Ook voor het isolatiespuiten van landbouwsilo’s, loodsen, productiehallen, veestallen en boten bent u bij ons aan het juiste adres. Polyurethaanschuim is licht in gewicht en is hierdoor eenvoudig en snel aan te brengen. Door te isoleren met polyurethaanschuim creëert u een aangenaam leefklimaat in uw woning.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het isoleren van uw huis door middel van isolatiespuiten? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren u graag!